#ClujBloggersMeet


Luni, 16 octombrie, a avut loc evenimentul #ClujBloggersMeet. Un eveniment frumos, în organizarea căruia m-am implicat și eu. A fost o provocare să fac parte din organizare, însă până la urmă, evenimentul a fost un succes.



Intrarea a fost gratuită, întucât scopul #clujbloggersmeet a fost acela de a crea o comunitate în Cluj-Napoca a bloggerilor și vloggerilor clujeni. Comunitatea clujeană a fost invitată la Silver Business Center pentru a ne cunoaște mai bine.






Au fost invitați și speakerii din diverse domenii de activitate atât pentru a ne împărtăși din experiența lor, cât și pentru a ne îmbogăți cunoștințele din domeniul bloggingului. Mulțumim pe această cale speakerilor care au fost bine pregătiți și au făcut o treabă foarte bună: Irina Rusu - Lifestyle Blogger la Coffentropy, Robert Katai - Visual Marketer, Content Strategist la Bannersnack, fondator Instagramolgy și blogger, Chef Liviu Balint - Brand Ambasador Vegeta și Flaviu Butean - Antreprenor și Programator cu o experiență de peste 6 ani SEO și fondator al agenției Uny Web Design.

Primul invitat care ne-a împărtășit din experiența de blogger a fost Irina Rusu. Ea ne-a povestit care a fost parcursul ei și cum a ajuns să fie un blogger de succes.


În continuare, Robert Katai a povestit despre începuturile lui ca și blogger și suișurile și coborâșurile pe care le întâlnești în acest domeniu.


Chef Liviu Balint este finalistul emisiunii MasterChef din 2015. Un personaj aparte, atât prin apariÈ›ie, cât È™i prin poveste. Ne-a arătat că se poate atunci când esÈ›i pasionat de ceea ce faci È™i faci totul din suflet. MulÈ›umim pentru lecÈ›ia de viață È™i personal branding pe care ne-ai oferit-o!


Flaviu Butean a prezentat principiile SEO adaptate bloggerilor, pe înțelesul tuturor.


Prima ediÈ›ie a fost una reuÈ™ită datorită sponsorilor care au crezut în eveniment È™i le mulÈ›umim pe această cale: Farmec, Habitat Coffee Room, Uny Web Design, OriflameEma Muresan Hairdresser, Miclea Patricia - Make-up With Love, Succhi Cluj, La Dolce Vita, Oh! Carol - American 50's Diner, Clujence.ro, È™i City Napoca.




Share this:

,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu