Mademoiselle Chloe și cumpărăturile de toamnă

Sursa: http://bit.ly/2fFhnV6


Toamna, în ochii mei, este o pariziancă. O tânără Mademoiselle, Chloe, care adoră castanele, macarons și eclerele. Ah, să nu uităm vinul și brânza, desigur.

Mademoiselle Chloe este o tânără blondă, simpatică și plină de viață. Deunăzi a descoperit cel mai tare dressing online, care comercializează haine, pantofi și accesorii originale ale mai multor branduri de top. Partea ei preferată este cea în care comandă hainele favorite și le probează acasă, chiar în fața oglinzii, iar mai apoi poate returna ceea ce nu i se potrivește. Site-ul îi vine precum o mănușă și le-a spus și fetelor micul ei secret care o ajută să țină pasul cu ultimele tendințe în modă: ANSWER.RO.

Toamna tocmai ce a început să se instaleze, iar cărările s-au transformat ușor-ușor în catwalk-uri colorate arămiu. Este momentul potrivit pentru Mademoiselle Chloe să-și pregătească garderoba pentru noul sezon. E o zi liniștită de sâmbătă seara, iar parizianca noastră stă pe canapea, învălită într-o pătură pufoasă, cu ceașca de ciocolată caldă în dreapta ei și laptopul în față.

Cumpărăturile online încep cu una dintre cele mai importante piese vestimentare ale sezonului: paltonul. Chloe este în căutarea unui palton de damă elegant, care să o reprezinte, dar totodată să fie în tendințele actuale. Va fi o misiune dificilă, întrucât pe answer.ro se regăsesc foarte multe modele care o tentează. A reușit să găsescă paltonul potrivit: una bucată palton Tally Weijl, gri, care o avantajează și este unul care se poate asorta în diferite feluri.

Sursa colaj: http://bit.ly/2xSPQcy


Acum că a reușit să aleagă paltonul, are nevoie și de o pereche de ghete. O pereche de ghete de piele, confortabile și care să se asorteze cu paltonul gri. A găsit două perechi de încălțăminte care i-au plăcut atât de mult, încât nu a reușit să se decidă doar asupra uneia. Este vorba despre o pereche de ghete de piele Gino Rossi, comode, pe care le va purta în zilele aglomerate, la facultate sau la ieșirile cu prietenii în oraș. Cea de-a doua pereche de incălțăminte este o pereche de botine Carinii, potrivită pentru zilele mai lejere de toamnă, la birou sau la o ieșire cu prietenii la cinema.


Botine Gino Rossi
Sursa: http://bit.ly/2yDtqtn
Botine Carinii
Sursa: http://bit.ly/2yj4mfh




O zi liniștită de sâmbăta seara se încheie cu noi articole vestimentare în șifonier care o vor ajuta pe Chloe să treacă cu stil și prin această toamnă.

Acest articol a fost scris în cadrul competiței SuperBlog 2017.


Share this:

CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Paltonul si botinele sunt esentiale toamna! Ador ambele modele de botine, sunt o alegere ideala dupa parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere