Ready, set, go - Webstock 2017

Sursa: https://www.facebook.com/webstock/


Auzisem pentru prima de Webstock anul trecut, din păcate după ce s-a terminat perioada de înscrieri. Anul acesta a fost pentru mine unul plin de provocări și evenimente frumoase la care am participat și particip în continuare. Așadar cred cu tărie că prima ediție a evenimentul (pentru mine) va fi una din care voi avea multe de învățat, în care voi cunoaște mulți bloggeri faini și chiar voi lega prietenii.

O colegă de la fostul job, bloggeriță și ea, m-a încurajat să particip și asta am și făcut. Am fost foarte bucuroasă când am primit e-mailul de confirmare, cel care mă anunța că voi fi blogger acreditat în cadrul celui mai mare eveniment de social media din România. Foarte tare, nu?

Am început să-mi fac bagajele căci au mai rămas mai puțin de 2 zile până ce va începe Webstock, ediția 2017. Haideți să vă povestesc mai multe despre desfășurarea evenimentului:


  • Mai întâi, să nu uităm că Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România care îi reunește pe cei pasionați de marketing, social media, blogging și de mediul online.
  •  Două sesiuni și șase micro-conferințe vor avea loc în paralel. Cele două sesiuni vor fi doza de inspirație oferită de cei care au realizat lucruri frumoase atât în mediul online, cât și în offline. Cât despre micro-conferințe, acestea abordează teme precum: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas și Visual Marketing. Hmmm, toate mini-conferințele mi se par interesante și mi-e destul de greu să aleg una. Gândindu-mă că sunt la început de drum, cele mai potrivite acum ar fi Blogging, Influencer Marketing și Visual Marketing. Din păcate, pot să aleg doar o singură conferință. Vă voi povesti după eveniment la care dintre ele am hotărât să merg și cum a fost.
  • Gala Webstock Awards - la finalul evenimentului se va desfășura cea mai importantă competiție a mediului online din România unde vor fi premiate cele mai faine proiecte din sfera digitală, adică cele mai creative și originale.
  • Dintre toți speakerii care sunt invitați la Webstock, cel mai mult îmi doresc să-l ascult și să-l cunosc pe Matei Dima. Mi se pare foare fain ce a reușit să facă și cum a ajuns să fie atât de cunoscut într-un timp relativ scurt. Lista cu ceilalți speakeri o găsiți aici: http://www.2017.webstock.ro/.
Dacă nu ați reușit să ajungeți anul acesta la Webstock, puteți să vedeți live evenimentul, online, aici:  www.webstock.ro.

Nu uitați, cei care v-ați înscris, ne vedem vineri, 29 septembrie, la Hotelul J.W. Marriott, București. 

Revin cu un articol cu fotografii și impresii de la cel mai mare eveniment de social media din România!

P.S. Până data viitoare nu uita - Make memories from dreams!
Share this:

,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu