Ținuta casual și o locație instagramabilă



Grădina Botanică este o locație perfectă pentru o ședință foto deosebită datorită diferitelor zone reprezentate. După cum vă povesteam în articol anterior este un loc instagramabil, unde, cu ajutorul fotografului potrivit, se obțin poze din deșert sau din pădurea tropicală care vor face furori printre prietenii tăi de pe rețelele de socializare.

Erau mai mulți care făceau poze, fiecare cu aparatura după posibilități. Chiar când ajunsesem noi, o pereche de proaspăt însurăței tocmai au finalizat o ședința foto. Vă recomand drag Grădina Botanică din Cluj pentru ședințe foto și fotografii cu diferite tematici, cu atât mai mult cu cât se plătesc doar ședințele foto cu scop comercial, adică cele ale căror fotografii care sunt utilizate pentru albumele foto (nunți, albumele pentru clasa a XII-a etc.), restul fiind gratuite. În cazul celor comerciale se plătește o taxă la intrare, în condițiile pe care vi le-am spus deja.  

Ținuta pe care am ales să o port pentru acest mini-shooting este formată dintr-o rochiță de catifea (imitație), tricou negru, ciorapi de plasă și pantofi sport argintii cu fundă. Ca și accesorii am ales o gentuță roșie, ceas auriu și brățară.

Rochița de catifea (imitație) pe care am purtat-o eu, alături de un tricou/bluză este perfectă pentru o zi de toamnă. Am purtat această rochiță și într-o zi de vară nu foarte înfocată, însă nu a fost o alegere bună întrucât mi-era mult prea cald. Chiar și atunci când am fost la shooting mi-a fost foarte foarte cald, fiind una dintre ultimele zile super călduroase ale verii. 

Ce părere aveți despre rochița de catifea? Cum alegeți să o purtați/accesorizați?

Până data viitoare, nu uita - Make memories from dreams!











Rochie: H&M
Tricou: New Yorker
Geantă: Terranova
Ceas: Madden Girl
Brățară: Pandora
Fotograf: Marin Bebe
Make-up by me








Share this:

, , , ,

CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Gradina Botanica este senzationala si un decor super exotic!E foarte frumoasa si chic tinuta ta, imi place cum ai suprapus texturile!

    RăspundețiȘtergere